Почистете дома си с помощта на магически билки

Да почистите дома си не винаги означава да се разходите с прахосмукачката от единия до другия край на жилището. Има влияния, които са много по-опасни от безобидния прах. Да си купите жилище не означава само да го изберете заради местоположението и удобствата. Има и други неща, с които трябва да се съобразите.

Можем ли да открием зоните с неблагоприятна енергетика в нашия дом? Как да установим съществуването на негативни фактори при покупката или строителството на жилище?

Не забравяйте първото и най-важно нещо – историята на този дом или мястото, на което ще бъде построен той. Така ще разберете дали не се намира в неблагоприятна енергетична зона. Защото от това ще страдат всички членове на семейството без изключение: някой ще има главоболие, друг ще го мъчи безсъние, бърза уморяемост и тревога, а у най-възприемчивите може да се появят депресия и различни проблеми със здравето…

Там където тече или е текла вода

От къде да започнете? Кое е онова, което оказва най-неприятно влияние? Проверете за наличието на подземни води. Ако те протичат около вашия участък, това е добре. Ако са непосредствено под него – лошо. Защото мощното излъчване на водната енергетика не способства за укрепването на домашното огнище, а обратното – разтваря аурата на доброто, която старателно създават стопаните. Ще ви измъчват постоянни енергетични шумове и огромен брой “туристи” от други измерения.

Построявайки дома си там, където по-рано е минавало руслото на река, ще внесете в живота си енергията на разрушението, а резултатът ще бъде провален личен живот или кариера. Хората, живеещи в такова място, със собствените си ръце разрушават живота си, без дори да се досещат, че причината е в кипящата В тях енергия на реката.

Прекалено много камъни

Металите и камъните, които се намират под земята също са от значение. По подобен начин действат върху енергетиката и металите, намиращи се под земята. Те влияят зле върху здравето, причина са за бързата уморяемост, главоболието и раздразнителността. А ако под къщата ви, не дай Боже, има рудни залежи, вие от мек и уравновесен човек ще се превърнете в скандалджия, привличащ към себе си всевъзможни неприятности.

Почти същото влияние оказват върху хората и съкровищата, заровени в земята от предвидливи предци. Защото най-често са ги криели чрез заклинания за съхранение, а на помощ са призовавали не особено светли сили. Следователно не е изключена и появата В дома на полтъргайст и друга нечиста сила.

Не бива да се строи жилище и на място, където под слоя плодородна земя има огромни камъни. Енергетиката на камъка е силна и е крайно трудно слабият човек да се “спазари” с грамадната скала. Обитателите на “дома над камък” рано или късно стават студени и инатчии, а от семейните отношения изчезват топлината и грижата за другия.

Преди да започнете строежа на нова къща, разпитайте местните хора или краеведи дали на това място преди не е имало бунище или старо гробище. Подобно “наследство” има неприятната особеност да натрупва негатив и да трови с него невинните обитатели на дома. Имайте предвид, че тези безобразия продължават не година или две, а 100 и дори 200 лета.

Огледайте бурените

А как сами да определим енергетиката на поземления участък? Вижте какви бурени растат наблизо. Ако сте видели храст пелин или магарешки бодил, значи не всичко е наред: водната жила, а заедно с нея и излъчваната негативна енергия са съвсем наблизо.

Трябва да сте нащрек и ако на мястото на бъдещия ви дом тревата е жълта и суха – това показва зона с опасно излъчване на метали.

Същинско почистване на дома

А какво да правят тези, чийто дом е отдавна построен и всичко около него вече е добросъвестно асфалтирано, та не се вижда нито една тревичка, да не говорим за храст магарешки бодил?

Съветът е да се направи профилактична чистка. Ще са ви необходими: клонче хвойна, цвят магарешки бодил, църковна свещ и светена вода. Най-подходящото време за провеждане на процедурата е 29-ият лунен ден.

1. Направете генерално почистване на жилището, като не изхвърляте боклука, а го изгорите -огънят притежава очистителна сила над разрушителните информационни програми. След това насипете по щипка от наситнената хвойна върху лист хартия и го завийте така, че да се получи нещо като цигара. Запалете я от едната страна и като я държите нас чинийка, обиколете всички стаи. След това от борете прозорците – цялата негативна енергетика ще напусне вашето гнезденце.
2. Запалете църковна та свещ и обиколете всички стаи, като особено внимание отделите на ъглите и на местата където свещта започва да пука и да капе постойте по-дълго там, и кажете молитвата “Отче наш”. След това се приближете до икона прекръстете се и помолете Господ да дари на вашия дом мир и покой, а на обитателите му здраве.
3. Напръскайте всички ъгли със светена вода като я разпръсквате с кръстообразно движение и произнасяте при това “Господи, помилуй”.
4. Окачете цвят от магарешки бодил до входната врата, в горния ляв ъгъл – той ще спре проникването в дома на зли сили.
Провеждайте очистителните процедури редовно и нека в дома ви по-често звучат шеги смях – тогава бедите и мъката ще ви подминават…

За Serafima

Прочети още

амулет раковина

Фън шуй: Амулети според зодията. Талисмани за късмет, как да изберем?

Как да изберем амулет за късмет според зодията? Талисман за зодия: Овен, Козирог, Рак, Близнаци …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *