×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

4 природни съвета за здрава кожа

4 природни съвета за здрава кожа

виж повече
Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Здравейте.от три месеца приемам противозачатъчни, но предния месец бях болна и взимах антибиотик три дни, заедно с противозачатъчните. След това имах 7-дневна пауза, през която имах полов контакт, и се уплаших и приех Ескапел, понеже както споменах да не би антибиотика да е намалил ефекта.След това имах цикъл. След това след края на 7-дневната пауза отново започнах да приемам противозачатъчните. В началото на декември имах полов контакт. Въпросът ми е Ескапел и антибиотика дали са намалили ефекта и да се получи овулация докато приемам противозачатъчните.

Здравейте!

Няма как антибиотикът да е повлиял действието на противозачатъчните. Ескапеле има и той хормонално действие - излишно сте го пили на фона на терапия с противозачатъчни. Просто си продължете приема и не се притеснявайте.

Поздрави,

Д-р Кръстанова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Нормално ли е след изкълчване преди два месеца все още да се усеща болка и да има леко подуване

Здравейте,

След луксация на става е нормално няколко месеца да има все още оток и болка, особено ако луксацията е на долен крайник. Препоръчвам да вземате хранителна добавка на Nature's way - Devil's claw за три месеца, след което може да проведете и физиотерапия с Ултразвук-честота 90-100 херца.

Ще бъде добре отново да пишете след приключване на терапията. Успех! 

Поздрави,
д-р Ели Димитрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Nicotinamide mononucleotide Никотинамид мононуклеотид 250 mg, 60 капсули Или Optimized NAD+ Cell Regenerator™ and Resveratrol Никотинамид Рибозид и Ресвератрол Кое от двете препоръчвате за борба с клетъчната умора?

Здравейте!

Кое точно имате предвид под „клетъчна умора“ - хроничната умора и отпадналост на организма като цяло, или имунологичния термин „cell fatique“, който понякога се превежда така и засяга намалената цитотоксичност и цялостна функция на Т-лимфоцитите?

В общия случай, никотинамин мононуклеотидът (NMN) като самостоятелен продукт се приема за по-високо активен енергиен активатор от никотинамид рибозида (NR) поради факта, че е по-напред в поредицата от метаболитни реакции, водещи до образуването на NAD+, регенерацията на ДНК и епигенетичните взаимодействия (фактори на поведението и средата, повлияващи генната активност без видоизменянето на самите гени). Схемата им най-просто се представя като NR à NMN à NAD+ à генериране на енергия, „поправяне“ на ДНК и т.н., следователно приемът на NMN е свързан с по-бърз тонизиращ ефект, понеже заобикаля превръщането на NR в него и свързаните с това време и реагенти. Освен това, NMN е показал по-добри резултати върху животинските модели на оксидативен стрес върху нервната тъкан и стените на кръвоносните съдове – като противостареещо средство и невропротектор NMN е по-надеждният вариант, например в модела на Алцхаймер потиска образуването на бета-амилоидни плаки, докато NR не проявява такъв ефект. Физическата издръжливост, особено тази на сърцето, също се подобрява от NMN в по-голяма степен, отколкото от NR, според проучвания на американската армия и NASA.

От друга страна, Optimized NAD+ Cell включва редица ценни антиоксиданти за сърцето, съдовете, мозъка и метаболизма на въглехидрати и мазнини, наред с   никотинамид рибозида.  При него клетъчната регенерация е по-добра, когато е налице претоварване на организма поради свръхтегло, метаболитен синдром с дислипидемия, хронично недоспиване и т.н. Кверцетинът, ресвератролът, флавоноидите и физетинът придават на този състав имуномодулираща и противовъзпалителна активност. Ако под „клетъчна умора“ имате предвид и промени, водещи до отслабена имунна функция, този е оптималният продукт.

Най-общо, срещу умората при интензивно физическо натоварване и хроничен стрес (емоционален или работен), използвайте NMN. При по-заседнал начин на живот с калорийно претоварване и често боледуване, Optimized NAD+ Cell Regenerator може да предостави по-комплексна полза.

Поздрави,

Борис Гинчев

Магистър-фармацевт

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.