Ezine.bg»Статии»Интимно»Любовен елексир за повече сексуална възбуда

Любовен елексир за повече сексуална възбуда

Кама Сутра

В индийското изкуство на любовта Кама Сутра съществуват много рецепти, които древните индийци са забърквали, за да възбудят желанието си за секс.

Една от тези отвари е сироп от синя тинтява. В 1 литър дестилирана гореща вода се поставя 100 гр. синя тинтява. Оставя се да кисне в продължение на 6 часа в съд с похлупак, след което се прецежда.

Отново трябва да престои 24 часа. Прибавя се 1.8 кг. нерафинирата тръстикова захар. След това се поставя да ври на тих огън, докато остане наполовина.

Друга напитка, която възбужда сексуален ищах, е сиропът от шафран. В 1 литър вино се накисват 25 грама за 8 дни. След това течността се прецежда.

Подправки

Добавя се 1 килограм карамелизирана захар. Оставя се да престои 24 часа, а след това вари на бавен огън, отново докато остане на половина.

Влюбеното вино се приготвя по следния начин. В 1 литър вино малага се накисват 15 грама канела, 30 грама жен-шен и 30 грама ванилия в продължение за 15 дни.

Вино

Всеки ден течността се разклаща, а на 15-ия ден се прецежда. Пие се по 1 ликьорена чаша 4 часа преди и по време на любовните отношения.

Ликьорът на любовта пък се забърква от 1 литър ракия. В нея се поставят малко канела, 20 грама лимонени кори, 15 грама ким, 5 грама кориандър, 5 грама външна кора от индийско орехче, 5 грама ванилия.

Отново престоява 15 дни, като всеки ден се разклаща. Отделно се приготвя сироп от 1 килограм горена захар и 1 литър вода. Двете течности се смесват. Пие се по 1 ликьорена чашка преди полов акт.

Млякото от кокошка също е било много популярно сред индийците. Разбива се жълтък от много прясно яйце в 1 чаша прясно мляко. Добавя се ликьорена чашка ром, 2 кафени лъжички пудра захар и 10 капки ванилов екстракт.

Нострадамус (Nostradamus) също е имал рецепта за възбуда. 10 грама градински чай, 8 грама сърнец и 5 грама мента се запарват във вряща вода. Получената чаша чай се подслажда с кафеена лъжичка мед.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest